Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Welkom op de website van IKC Platanenlaan. Fijn dat u ons bezoekt. Wij zijn een Integraal Kind Centrum voor opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Kinderopvang Zonnekinderen en basisscholen Lindenhage en Het Kofschip zorgen voor een mooie eigentijdse ontwikkeling. 

Waar komt onze missie vandaan?

Stelt u zich eens voor. Een plek in de buurt waar alle kinderen van nul tot en met dertien jaar welkom zijn, van 's ochtends vroeg tot eventueel aan het avondeten. Waar zij kunnen spelen, sporten, hangen, gamen, chillen en waar ze ook onderwijs krijgen. Een veilige plek met vertrouwde volwassenen, waar kinderen zich thuis en welkom voelen, ook als hun ouders aan het werk zijn. Een plek waar ieder kind gezien, begrepen en gekoesterd wordt. Waar talenten ontdekt worden, waar vragen en behoeften worden beantwoord en waar ieder kind zich in de volle breedte kan ontwikkelen. Op maat, passend bij ieder kind. En vanuit een doorgaande lijn. Dat is het ideaalbeeld van IKC Platanenlaan!

Onze visie:

IKC Platanenlaan vergroot de wereld van het kind, helpt hen die wereld beter te begrijpen en daarin zelf een weg te vinden. Op weg naar de toekomst. In een open, veilige en vertrouwde omgeving zien wij en horen wij elk kind en laten wij kinderen optimaal ontwikkelen. Wij voelen ons verantwoordelijk om, samen met de ouders, kinderen te leren vertrouwen op hun cognitieve en sociaal-emotionele vaardigheden. Deze samenleving verandert snel en stelt telkens weer andere eisen aan haar deelnemers. Die moeten zich kunnen aanpassen en steeds in staat en bereid zijn hun bakens te verzetten en nieuwe oplossingen bedenken voor wat er op hen af komt.

Onze kernwaarden zijn: Samenwerking, Talentontwikkeling, Veiligheid en Openheid

Voor meer informatie over de drie partners kunt u de onderstaande buttons gebruiken. U kunt dan op de afzonderlijke websites nadere informatie vinden.

Wilt u ons mooie gebouw van binnen bekijken? klik dan hier voor de virtuele tour!

Het managementteam van IKC Platanenlaan

Directeur
IKC Platanenlaan

Maarten Buiting

Adjunct-directeuren
Lindenhage

Wim Joosten
Inge Westerdijk

Adjunct-directeur
Het Kofschip

Maria Grob

Teamcoördinator
Zonnekinderen

Priscilla Masbaitoeboen

 
 
Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren